понеделник, 6 юни 2016 г.

GOLDEN COAST RESORT 5* Анталия/Сиде, Ultra All inclusive


www.goldencoasthotel.com

Местоположение: комплексът е един от най-известните центрове в света, където може да изкарате една незабравима ваканция. Приет за най-добрия хотел на Средиземноморието, той се намира по самото крайбрежие, известно със своите златни плажове. Потънал в много зеленина, Golden Coast Resort търпи последната си реновация в началото на 2009 г. - сменени са изцяло подовите покрития и част от обзавеждането в стаите, реновирани са дискотеката, ресторантите и амфитеатъра. Хотелът се състои от 4 корпуса, като четвъртият е отделен от останалите - тих, усамотен, със собствени басейн и ресторант и се препоръчва на хора, желаещи почивка сред тишина и откъснатост от останалите гости на хотела. Разбира се, всички могат да ползват предлаганите от хотела услуги и забавления, без значение в коя негова част са настанени.

Разположен на 9 км. от Сиде и на 55 км. от летището в Анталия, хотелът предлага на своите клиенти най-добрата анимация в Анталия, за която се грижат 105 аниматора от различни националности на различни езици, сред които и танцов състав.
Хотелът разполага с голям шопинг център, в който можете да намерите: интернет кафе, хранителни стоки, кожени изделия, фризъор, сувенири, чанти, обувки, очила, бижута.

Гостите, търсещи удобства и работна атмосфера, могат да ги намерят в някоя от конферентните зали, разполагащи с модерна технология.



Капацитет: GoldenSalon ( 350 - 400 човека), GrandSalon (200 - 250 човека).
    
Настаняване: хотелът разполага с 580 стаи, които са раздлени на 3 групи: Стандартни, Семейни и Апартаменти. Предлага още 4 отделени стаи за нуждите V.I.P. персони.SR - standart room  / 24m/, FR - family room / 29 m2 /.

Стаите разполагат с: балкон, телевизия, сателит на 7 езика и 46 канала , безплатен сейф,  безплатен минибар с безалкохолни напитки, вода и бира, телефон, баня с вана, сешоар.
Ресторантите на хотела предлагат: много богата кухня от Турския регион. Хотелът разполага с 4 a’la carte ресторанта / с турска кухня, с италиански специалитети, барбекю и рибен ресторант/ и 7 бара на територията си. Първото посещение в някой от посочените ресторанти е безплатно, при всяко следващо – такса обслужване – 15 евро на човек на посещение.
Депозит за плажна кърпа – 20 долара при настаняването, които след напускането се връщат на клиента.
Безплатни услуги: аквапарк, турска баня, сауна, 2 тенис корта, фитнес зала, пинг-понг, волейбол, хвърляне на копие, игра на кегли, детски клуб ( 4 дни в седмицата между 4 и 12 г.), Wi Fi в лоби бара на хотела, дискотека и напитките в нея, предстваленията в амфитеатъра.
Платени услуги: интернет в интернет кафене, билярд, боулинг, Play Station, масаж, рум сервиз, химическо чистене, детегледачка / 30 долара за 24 часа /, детска количка / 2 евро на ден/.

Хотелът предлага: открит басейн, детски басейн, басейн за релаксация, вътрешен басейн с отопление, вътрешен басейн с отопление за деца; аквапарк с 11 пързалки + басейн, басейн за деца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар