вторник, 13 декември 2016 г.

Къща под наем на морето - почивка в Св.Влас, България, лято 2017


Свети Влас е един от най-красивите, модерни и лукозни курорти на българското крайбрежие. Градът е с уникално местоположение, което съчетава свежия чист въздух на планината с приятното меко докосване на морските вълни. Населението му е около 3 000 души. Намира се на 5 км. от Слънчев бряг и на 9 км. от Несебър в северната част на Несебърския залив и в подножието на Стара планина. От Свети Влас с лесна и бърза връзка се стига до административния център на региона – гр. Бургас, който се намира само на 40 км., а на дори по-малко разстояние е разположено международно летище.  Бреговете на Свети Влас ограждат наситения с исторически събития и уникален по себе си район, между река Дунав и Босфора. Този град съчетава романтиката на планината с красотата на морския бряг и златните плажове. Климатът в района е изключително здравословен, а планинските склонове с южно изложение, горите, морето и плажовете са отлично място за отдих и релаксация. Летните дни се характеризират с тиха утрин и сравнително прохладен следобед. Есента е дълга, топла и тиха. През последните години се наблюдават температури от 15 градуса в средата на декември. Зимата тук е не повече от месец. Плажовете в Свети Влас са 3 с обща дължина 1,5 км. Най дълъг е централният, на юг от него е малкият плаж „Къмпинг”, а третият е близо до яхтената „Марина”.
 
„Марина Диневи” е най-новото и модерно яхтено пристанище в акваторията на Черно Море. То се намира в Свети Влас, има капацитет за над 300 яхти, а към момента налични са 50 лодки до 9 метра включително; 30 лодки от 9 до 13 метра; 110 лодки от 13 до15 метра и 50 лодки от 15 до 25 метра, или общо около 250 лодки. Разположението на пристанището, технологията на построяване и най-вече предлаганите услуги, нареждат „Марина Диневи“ сред най-елитните яхтени комплекси в света. На територията на Марината са създадени отлични условия за извършване на широка гама бизнес, културни и спортни дейности, които превръщат мястото в център за бизнес, почивка и развлечение.
 
За къщата:
Местоположение: В курорт Св. Влас, в селище от затворен тип „Сърните” / до "Синева" /  -  до брега на морето в залива срещу Несебър! Вилата е новопостроена и луксозно обзаведена. Къщата е удобна за лятна почивка на две семейства или за семейство с две деца. Плажът се намира на 20 метра от къщата. От второто ниво гледката е към морето. Разполага с един гараж  и едно парко-място.
 
Стаи: На първо ниво е разположена дневна с кухня и трапезария, към които има санитарен възел. На второ ниво разполага с две спални – всяка с баня и тоалетна. На втория етаж  има тераса.
 
Обзавеждане: Обзавеждането включва пералня в предверието към тоалетната на първия етаж, миялна машина, вградена в кухненския бокс, ел.фурна, керамични котлони, ел.кана, дъска за гладене, ютия, кафе-машина за еспресо, хладилник, телевизор в дневната и телевизор в една от спалните на втория етаж: с цифрова телевизия целогодишно. В двете спални на втория етаж има климатици.
 
Още: В селището има и два хотела Синева-1 и 2, които разполагат с удобни басейни. В близост до къщата има магазини и ресторанти - от тип закусвалня до луксозни заведения. Пристанище „Марина Диневи”  е на 10 минути пеша. До Слънчев бряг се стига с градски автобус само за 10 минути. Несебър е на 15 минути с транспорт.
 
Къщата се дава под наем за летния сезон или целогодишно.
 

Цена на ден :

Наем на ден за месеците 07, 08 - 92 евро/ ден. 
Наем на ден за месеците 06 – 80 евро/ ден.
Наем на ден за месец 09 - 65 евро/ ден
Промоция Ранни записвания: - 10 % отстъпка от цената за Ранни записвания до 31.12.2016 г.
При резервация се внася депозит в размер на 50 %.
Доплащането е до 20 дни преди настаняване.
 

Целогодишно ползване – 10800 евро

Цената включва : 
  • консумативи /ток, вода/
  • кабелна телевизия
  • смяна на спално бельо и хавлии и почистване 1 път седмично 
Цената не включва :
  • хранения
Не се допускат домашни любимци.

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .

Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар