сряда, 8 юни 2016 г.

КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА 5*, Банско










цена от: 45 евро
За хотела: Разположен в полите на величествената Пирин планина, хотелът се намира срещу начална станция на кабинковия лифт и е само на 15 минути пеша от центъра на Банско и стария град, и само на 2 часа път с кола от столицата. Автогара Банско се намира на 2 км разстояние от хотела. Хотелът е отворен целогодишно и предлага настаняване с луксозни стаи и апартаменти
Стаите: Помещенията са просторни и комфортно обзаведени в алпийски стил. Разполагат с: безплатен Wi-Fi интернет, работно бюро, телевизор с плосък екран, балкон, сейф, минибар, кът за хранене, баня с вана и душ.
На територията: Хотелът предлага модерни съоражения на площ от 1,200 кв.м, включително 12 стаи за процедури, три плувани басейна, вътрешно и външно Джакузи, две сауни и две парни бани, фитнес център и уникална Снежна стая. На разположение на гостите са още луксозни бутици, ексклузивната за България Алфа Сфера, както и иновативната технология за енергийно изследване – Asyra. Хотелът предлага и автентични тайландски масажи, сезонни терапии и разкрасителни процедури с натурални козметични продукти.  На територията на хотела има още детски клуб, неограничен дигитален достъп до над 2,000 международни вестници и списания, охраняем външен паркинг и вътрешен подземен гараж ( дневна такса за подземен вътрешен гараж: 10 EUR, дневна такса за външен паркинг: 5 EUR)
За летен сезон 2016, хотелът предлага и нов детски открит басейн.










Изхранване: Ресторант „Галерия”  предлага разнообразни менюта на бюфет, изискана средиземноморска кухня и традииционни японски специалитети. Високо квалифицираните готвачи са майстори в създаването на изтънчени кулинарни вълшебства. Ястията се приготвят от свежи био-продукти от региона и са изпипани до най-малкия детайл. Предлагат се на 100 компонента за закуска, сред които прясно изпечени кроасани, палачинки, омлети, сьомга, пенливо вино и автентична домашна баница. Всяка тематична вечер в ресторант „Галерия” съдържа открита шоу кухня, първокласно обслужване и изобилие от апетитни деликатеси. Ресторантът също е и идеално място за приеми, корпоративни мероприятия и частни партита Баровете на хотела предлагат богат асортимент от освежаващи напитки и вкусни закуски. За любителите на хубава музика и вечерни забавления хотелът разполага с модерен пиано бар с гостуващи музиканти и групи.
Още: Хотелът организира трансфери от /до хотела с миниван или лимузина. Миниванът на хотела е специално проектиран за безопасно и удобно пътуване и може да превози до шест човека. Предлага се и услугата събуждане по телефона.
Забележителности наоколо:
- Църква „Св. Троица” – 1 км
- Център на град Банско – 1.5 км
- с. Добърско, известно с църквата „Св. Св Теодор Тирон и Теодор Стратилат, построена през 1614 г. и включена в списъка на Културното и природно наследство на ЮНЕСКО – 21.3 км
- Парк за Танцуващи мечки в гр. Белица – 32.8 км

Цени 2016:

Промоция ранни записвания:
- 15% при резервация на Делукс и Екзекютив стая
- 20 % при резервация на Джуниър, Делукс и Алпийски апартаменти.
 
Офертата е валидна за резервации, направени до 30 дни преди датата на пристигане от май до ноември включително. Изисква се плащане за целия престой до 3 дни от потвърждаването на резервацията.
 
Настаняване -
BB
06.06 - 01.12.2016
 
 
Ед.
Дв.
 
Deluxe room – town view
€ 90 
€ 100 
 
Deluxe room – mountain view
€ 110 
€ 120 
 
Executive room
€ 130 
€ 140 
 
Junior suite – town view
€ 150 
 
Junior suite -  mountain view
€ 170 
 
Deluxe suite
€ 210 
 
Alpine suite
€ 250 
 
Extra bed for an adult in suite
€ 40 
 
 
Цената е  в евро на помещение и е валидна при минимум 2 нощувки престой през седмични дни или минимум 3 нощувки през уикенд.
* Офертата не е валидна за периода 5-13 август 2016 г.
Цената включва:
  • закуска
  • 1 вечеря в деня на пристигане /3-степенно меню или бюфет според заетостта на хотела/
  • Безплатно ползване на Wi-Fi и Детски клуб, билярд
  • Безплатно ползване на релакс зоната в Kempinski The Spa
  • 15% отстъпка от Лоби Бар от 17:00 до 19:00 часa през делничните дни
  • Външен паркинг, според заетостта на хотела
Цената не включва:
  • курортен данък в размер на 1,31 лева на човек на ден.
 
Забележка: Сумата за резервирани, но неизползвани услуги не се възстановява.

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .


Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар