четвъртък, 14 юли 2016 г.

Naturland resort 5* - Eдинствен по рода си еко комплекс!

Naturland e обширен еко курорт с частен плаж и предлага съвременни удобства с уникален екологичен подход. Намира в град Кемер, близо до древните градове Фаселис и Олимпос.
Единствен по рода си комплекс, състоящ се от 4 зони, на чиято територия са разположени множество забавления. Това е мястото, където може да се види пълен Ноевият ковчег, да се обядва в истинска мелница, да се види частната зеленчукова градина на коплекса отблизо и какво ли още не. На територията му клиентите могат да яздат коне, да се катерят по скали, да се возят с открит асансьор или просто да се разхождат в билковата градина. Забележително е и наличието на: турско кафене, винена къща, къща за барбекю, къща за мляко, шоколадена къща и т.н. Децата няма как да се загубят на територията на комплекса и по всяко време ще се забавляват с малките козлета или агънца.  А после просто ще се отправят към плажа, където се намира и Naturland Aqua resort. Територията му е разположена на брега на морето и разполага с хубав и чист плаж.  В Aqua Park има макети на кораби, различни тропически растения и статуи на водни животни, както и няколко басейна. Разнообразието от ресторанти включва изискани специалитети от турската и международна кухня, а така също и голямо разнообразие от морски дарове. Фитнес зала с кардио-фитнес дейности, тенис и конна езда има на разположение в рамките на комплекса, както и множество съоръжения за деца, включително детска площадка и зала за игри. Климатизираните стаи на Naturland Aqua Resort включват самостоятелна баня, кът за сядане и тераса. Всички стаи разполагат с работно бюро и кабелна телевизия.
Комплексът е едно различно и нестандартно място за почивка, предлагащо ранообразни занимания и обикновени удоволствия – както предпочитате!
 
Снимки от различните хотели в комплекса:
 
 AQUA RESORT:

  
  

FOREST RESORT:

  
  

COUNTRY :

  
  

ECO VILLAS:

  
  
Цени по запитване!

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .

Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар