вторник, 12 юли 2016 г.

MARDAN PALACE 5* - изискан хотелски комплекс с уникален стил












Хотел Mardan Palace 5*- Кунду- Анталия е изискан петзвезден хотелски комплекс, който се намира в Лара, един от най-предпочитаните туристически райони на турския курорт Анталия. Хотелът се намира на плажа, на около 25 км. от центъра на Анталия и на около 15 км от Летището в курорта. В непосредствена близост до хотела има автобусна спирка. Комплексът отваря врати през 2009г. на площ от 180 000 кв.м.
 
Стилът на Хотел Mardan Palace 5*- Кунду – Анталия е уникален. Гостите му могат да посетят някои от най-известните забележителности в космополитния Истанбул само с едно посещение в хотела. Лобито на комплекса пресъздава Двореца Долмабахче Сарай в Истанбул – смесица от различни европейски архитектурни стилове. В хотела може да се види и макет на Моста Галата – най-старият мост свързващ бреговете на Златния рог. Интересна е и композицията пресъздаваща Девичата кула или Kiz Kulesi – историята на която е свързана с редица интересни митове и легенди. Едно от крилата на хотела – Анадолското крило – е построено по подобие на оригиналното Военно Училище Кулели в Истанбул – известна историческа ценност в днешен Истанбул.
 
В Хотел Мардан Палас 5*- Кунду – Анталия има ботаническа градина, амфитеатър, няколко конферентни зали (с капацитет от 18 до 1200 места). Докато сте на почивка в хотела можете да посетите търговския център, в който ще откриете луксозни световни марки. На разположение на гостите на хотела са също амфитеатър, лекарски кабинет, фризьорски салон, пералня, химическо чистене, кино, паркинг, автомобили под наем, бизнес център.
 
На покрива му е разположен най-големият басейн в Средиземноморието, около който звездните гости вечеряха по случай откриването. Из басейна можеш да се разходиш с гондола. Към кралските апартаменти в хотела (долу) има и частни басейни.
 
За децата гости на Хотел Mardan Palace 5*- Кунду – Анталия са предвидени разнообразни удобства, в това число Мини клуб за малчугани на различна възраст, детска площадка, открит детски басейн, закрит детски басейн, детска анимация (от 10.00ч. до 24.00ч.), Детска къщичка с различни играчки и условия за следобеден сън. Родителите могат да наемат и детегледачка, но нейните услуги се ползват срещу допълнително заплащане.
 
Хотел Mardan Palace 5*- Кунду – Анталия разполага със собствен пясъчен плаж, който се намира в непосредствена близост. Хотелът разполага и с един кей, както и с Бар на плажа и Бар на кея. Гостите могат да ползват чадъри, шезлонги, дюшеци и плажни кърпи на плажа, както и при басейна безплатно.


Хотел Мардан Палас 5*- Кунду – Анталия предлага на гостите си общо 560 уникални по своя стил стаи и апартаменти. Комплексът се състои от 3 части – Крило Анадола – проектирано в Османски стил, Европейско крило – със съвременен дизайн и Крило Долмабахче – проектирано по подобие на Двореца Долмабахче Сарай в Истанбул. На територията на хотела има и 44 двуетажни Garden Suite или апартаменти в градината.
Хотел Mardan Palace 5*- Лара- Анталия разполага със следните спортни съоръжения, поддържани в отлично състояние:
  • 2 тенис корта
  • Зала за скуош
  • 7 игрища за футболни тренировки
  • 1 футболно игрище с 8000 места – изградено по стандартите на UEFA
  • 1 футболно игрище с места за 1500 зрители
  • Фитнес център
  • Спортен център на закрито
Хотел Mardan Palace 5* – Кунду – Анталия разполага и със значително разнообразие от водни съоръжения:
  • Басейн на открито – с площ 16 000 m2, заобиколен от специален воден канал, по който се движат гондоли. Каналът пресъздава протока Златен рог в Истанбул. Каналът отвежда до плажа на хотела. Предвижда се специално лазерно шоу около него, както и водна анимация в и около басейна. В бъдеще в средата на този басейн ще има Аквариум, а под повърхността му ще бъде изграден ресторант с прозрачни стени. Ще има видимост както от ресторанта към басейна, така и от басейна към ресторанта.
  • Басейн, изграден като лагуна – който се спуска към морето
  • Закрит басейн
  • Аквариум – който се намира по средата на басейна
  • Специален риф за плуване – в който плуват 2500 различни риби в изкуствено създадена среда. Той представлява изкуствен басейн (с площ 900 кв.м.), в който гостите на хотела могат да плуват сред рибите
  • 4 акваримуа с 5000 риби – с видове от Средиземно море, Тихия океан, Карибско море и Червено море
В Хотел Mardan Palace 5*- Кунду- Анталия се очаква до 2010г. изграждане на професионално голф игрище.
Хотел Mardan Palace 5*- Кунду – Анталия разполага с:
  • Основен ресторант “Bosphorus” – с капацитет от 604 места на закрито и открито, предлага се турска и международна кухня. В този ресторант се поднася закуската на шведска маса, както и неделен брънч.
  • Руски ресторант “Arbat” – с капацитет от 106 места на закрито и открито – предлага традиционна руска кухня, както и черен хайвер и водка
  • Френски ресторант “Cote D’Azur” – с капацитет от 44 места на закрито и открито
  • Турски ресторант “Be?ikta?” – с капацитет от 88 места на закрито и открито, панорамна гледка към комплекса
  • Вегетариански ресторант “Vegetarian at Haydarpa?a” – с капацитет от 88 места на закрито и открито – предлага екологично чисти продукти на своите посетители
  • Рибен ресторант “Aquamarine” – с 264 места
  • Средиземноморски ресторант “La Cucina” – с капацитет от 284 места, предлага италианска кухня
  • Тайландски ресторант “Baan Thai” – с 48 места на закрито и автентична атмосфера
  • Японски ресторант “Oishii” – с 94 места на открито и закрито, предлага се традиционна японска кухня и Тепаняки
Посещението на ресторантите е срещу допълнително заплащане, тъй като базата на настаняване на хотела е HB. На разположение на почиващите в хотела е СПА център с обща площ от 7500 кв.м. Той е изграден по проект на известния СПА експерт КЛАФС.
В СПА центъра работят Витамин баровеБар при басейнаСалон за красота.
   
Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .


Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.


Няма коментари:

Публикуване на коментар