вторник, 12 юли 2016 г.

WOW KREMLIN PALACE 5* - Max All inclusive










Хотел WOW KREMLIN PALACE 5* – Анталия е изискан хотел, разположен в най-популярния турски курорт Анталия в район Кунду на около 20 км от Летище Анталия, на около 15 км от Лара/Анталия и на около 30 км от центъра на Анталия. Построен 2003 г.
Комплексът е със значителната площ от 75 000 кв.м., намира се на брега на морето и впечатлява хилядите туристи всяка година заради уникалния си външен вид. Главният вход на хотела е точно копие на входа на площад Кремъл в Москва, което само по себе си говори за внушителност и стил. Порталът носи името ”Възкресение Христово” и е истинско постижение на инженерената мисъл. Друг основен елемент в цялостната визия на хотела е приликата на корпуса на WOW KREMLIN PALACE 5* – Анталия с кремълския “Исторически музей” в неговия оригинален вид.
 
Настаняване: 834 стаи. От тях 702 са стандартни двойни стаи, както и 30 свързани стаи, подходящи за семейства и група приятели. Предвидени са и специално оборудвани 10 на брой стаи за хора със специфични нужди и инвалиди. Ако желаете можете да бъдете настанени и в някой от 14те стандартни апартамента, както и в изискан мезонет. Мезонетите са общо 79 и впечатляват с лукса и удобствата си. За онези гости, които ценят качеството и стила, са предвидени 1 Royal Suite (Кралски апартамент), както и 1 Junior Royal Suite (Малък кралски апартамент). Предвидени са и стаи за непушачи.
Всички помещения разполагат с тераса или балкон, от които се открива красива гледка към курорта. Можете да се възползвате от ежедневено зареждания мини бар. В него ще намерите както безалкохолни напитки, така и вода и бира. На Ваше разположение е интерактивната телевизионна система, както и платена телевизия (PAY TV), 31 на брой сателитни канала и 2 информационни канала – на немски, английски, руски и турски език. В помещенията обзавеждането включва - радио система, сейф и централен климатик, интернет /платен/ , телефон, баня с вана или душ (стаите за хора с увреждания са оборудвани с душ), сешоар.
 
Ресторанти и барове - главен ресторант – “Столица”, в който на шведска маса се предлагат вкусни специалитети за закуска, обяд, вечеря и късна вечеря, нощно хранене. В ресторанта - климатик, зала за непушачи и тераса с прекрасен изглед.  5 А-ла-Карт ресторанта с работно време от 19:30 - 22:00 ч., които предлагат специалитети от различни краища на света - турски ресторант “Pasha”, мексиканския ресторант “El Sombrero”, италиански “La Gondola”,  суши ресторант, руски ресторант “Трапеза”. А-ла-Карт ресторантите се ползват след предварителна резервация и допълнително заплащане. 9 бара :  Диво Бар – главният бар на хотела, отворен денонощно. Бар “Елегия”, с работно време от 21:00 - 01:00 ч. Бар  “Звезда” - край басейна, отворен 10:00 - 01:00 ч., бар “Арбат” (11:00 - 17:00 ч.), Витаминне бар (11:00 - 19:00 ч.), диско бар - от 23 до 03 ч., плажен бар “Аврора”, от 10 - 18 ч.
 
Хотелът разполага още с кафене “Пушкин”, царска палатка, а можете да опитате вкусни сладкиши в сладкарница “Калинка”. На Ваше разположение са също снек бара “Аврора”, както и заведението “Паша хаус”. За забавлението на гостите на хотела е предвидена специална програма – тематични дни, кабаре, 3 пъти в седмицата жива музика, караоке и дискотека. На плажа и край басейна също се организират шоу програми.  
 
Спорт и рекреация: различни водни спортове като водно колело, водни ски, джет ски, параплаване, уиндсърф и др. Възможност за футбол, баскетбол, тенис, джогинг, аеробика, скуош, стрелба с лък, боулинг, билярд и др. Зала за игри- Playstation и дартс. В хотела има оборудван аквапарк с 6 пързалки за възрастни, както и модерен фитнес център.
  
Хотел WOW KREMLIN PALACE 5* разполага с модерно оборудван конферентен център, подходящ за провеждане на различни служебни мероприятия. В хотела има и бутик, фризьорски салон, мини маркет и интернет кафе. На плажа и на басейните се ползват безплатно шезлонги, чадъри и дюшеци.
 
Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .


Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар