вторник, 11 август 2015 г.

Хотел Ескада Бийч 3* - Промо оферта - All Inclusive на цена от 31 лв. на ден!


Хотел ЕСКАДА БИЙЧ е построен през 2005 година. Разположен е на брега на морето в Ахтопол, в непосредствена близост до централния плаж. От терасите на хотела се открива прекрасна панорамна гледка към морето.
Той разполага с два плувни басейна за деца и възрастни, фитнес - реновиран за сезон Лято 2014, лоби бар на басейна, класически ресторант А-Ла-Карт с градина, ALL Inclusive ресторант с градина, ALL Inclusive Лоби бар,  детски кът, външна детска площадка,  денонощен супермаркет, денонощна охрана и безплатен паркинг.
На разположение на гостите са съвременно обзаведените стаи на хотела.
 Заведенията в комплекса, близостта до морето и удобствата за децата, са гаранция за истинска семейна почивка по Южното Черноморие.На разположение на гостите на нашия хотел са съвременно обзаведените стаи и апартаменти, отговарящи на модерни стандарти. За сезон Лято 2014 студията на комплекса са изцяло обновени в категория двойни стаи лукс.
Басейнът над морето както и Лоби бара към него са изградени за сезон Лято 2013 с изключителен модерен дизайн, предлагащ възможността да се насладите на красотата на залива на гр. Ахтопол и да усетите прекрасния морски бриз непосредствено над брега.
Комплексът предоставя възможност на своите гости да се докоснат до съчетанието от спокойствие, чистия въздух на Странджа и лазурният бряг на Черно море. В този край от Южното ни Черноморие губите представата, че се намирате на едни миг от оживените и шумни курорти и наистина релаксирате.



 *Last minute оферта, валидна за НОВИ резервации, направени до 15 август 2015 г.

/валидни при минимум 5 нощувки/
Офертата е валидна при заплащане на 30% от стойността на резервацията!
Настаняване All inclusive
14.09-22.09.2015 г.
07.09-13.09.2015 г.
Двойна стая басейн
31 лв.
40 лв.
Двойна стая море
33 лв.
44 лв.
Двойна стая лукс
36 лв.
47 лв.
Двойна стая лукс море
39 лв.
50 лв.
Апартамент с една спалня
99 лв.
132 лв.
Апартамент с две спални
131 лв.
176 лв.
Цените са за човек в стая и наем на апартамент и включват: нощувки, настаняване на база All inclusive, ползване на два външни басейна, безплатен чадър и шезлонг към басейните, Wi-Fi в общите части и стаите, фитнес, паркинг (до изчерпване на местата), курортна такса, детски кът, външна детска площадка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар