сряда, 5 август 2015 г.

Троен семеен пакет за Дисниленд Париж! (самолетни билети, хотел и вход 2 дни)

 Дисниленд Париж за цялото семейство!

Дати: 04-07.09; 11-14.09; 18-21.09; 25-28.09.2015 г.

"Дисниленд" в Париж е увеселителен парк, намиращ се източно от столицата на Франция, в долината на река Марна, Marne-La-Valle. Обособява се като нов град в източните покрайнини на френската столица само на 32 км от центъра на Париж.
Царството на приказките Уолт Дисни се състои от 2 тематични парка: Дисниленд Парк и Уолт Дисни Студиос Парк. Има и 7 хотела, собственост на „Уолт Дисни“. Самият парк е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства - Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки, които се организират непрекъснато. 
Дисни Вилидж  е мястото, откъдето могат да се купят автентични костюми : рокли на принцесите или пиратската шапка на капитан Джак Спароу. Това е мястото където може и да се похапне ... и то не рядко в компанията на някой от любимите приказни герои. И въпреки, че се води "детски" , парка е еднакво притегателен както за малки, така и за големи!


Програма:
Ден 1 - Отпътуване от летище София в 17.10 ч. Пристигане в Париж в 19.05 ч. Трансфер по желание. Настаняване в хотела. Нощувка.
Ден 2 - Закуска. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.
Ден 3 - Закуска. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.
Ден 4 - Закуска. Трансфер до летището по желание. Полет до София в 12.40 ч. Пристигане в София в 16.20 ч.

 

Пакетна цена за 2 възрастни и 1 дете до 11 г.:



Хотел


Пакетна цена
в евро


Пакетна цена
в лева


Campanile Marne la Vallée 3*


1 419 €


2 776 лв.


Kyriad Disneyland Paris 3*


1 618 €


3 165 лв.


Explorers 3*


1 670 €


3 267 лв.


Magic Circus Hotel At Disneyland Paris 4*


1 715 €


3 355 лв.


Dream Castle Hotel At Disneyland Paris 4*


1 715 €


3 355 лв.


Hipark Serris-Val D'europe 4*


1 771 €


3 464 лв.

Цените включват:
  • самолетни билет София - Париж - София за 2 възрастни и 1 дете
  • включени летищни такси и багаж до 23 кг. за всеки пътник
  • 3 нощувки със закуска в хотел по избор 
  • входни билети за 2 дни за 2 парка на Дисни за 2 възрастни и 1 дете до 11 г.
  • медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 5000 евро на човек

Цените НЕ включват:
  • трансфер летище - хотел - летище - заплаща се по желание - цена за 2 възрастни и 1 дете до 11 г. - 140 евро в двете посоки
  • обеди и вечери
  • разходи от личен характер

Информация за програмата:
За осъществяване на пътуването не се изисква минимален брой туристи.
Възможно е за определена дата избраният хотел да няма възможност да потвърди резервация.
Програмата е индивидуална и няма минимален брой за осъществяването й.

Детайли на полетите:
София 17.10 - Париж 19.05
Париж 12.40 - София 16.20

Хотелите:
Campanile Marne la Vallée 3*

Този 3-звезден хотел Campanile се намира в Torcy, само на 15 минути с автомобил до Дисниленд Париж. Предлага климатизирани стаи за гости с безплатен Wi-Fi достъп и свободен частен паркинг на място.
Всяка от модерните стаи разполага с удобства за приготвяне на чай и кафе, както и с телевизор с плосък екран. Всички те имат самостоятелен санитарен възел с вана или душ.
Всеки ден се сервира закуска на шведска маса с пресни плодове, а Campanile Torcy Marne-La-Vallee разполага и с бар. В ресторанта на място се сервират регионални ястия.
Хотел Campanile Torcy Marne-La-Vallee е на 10 минути пеша от гара Torcy на RER, която предлага директен достъп до центъра на Париж и Дисниленд Париж.


Kyriad Disneyland Paris 3*

Този хотел предлага безплатен трансфер до Disneyland Paris, който е на по-малко от 10 минути. Той разполага с Disney магазин, карусел и зала с видео игри. Климатизираните стаи в Kyriad Disneyland Paris са  с безплатен Wi-Fi достъп, сателитна телевизия и самостоятелна баня. Всички стаи са с асансьор. Ресторант Le Marché Gourmand сервира традиционна кухня и закуска на шведска маса. Гостите могат да опитат питие в бара L'Abreuvoir.
Има също детска площадка, както и 2 открити тераси с градина. Има денонощна рецепция и безплатен частен паркинг.
Хотелът осигурява директен трансфер до жп гара Marne-la-Vallée, търговски център Val d’Europe и Дисни Вилидж. Станцията Magny-le-Hongre на регионалния експрес е на 1 километър и предлага директен достъп до Париж.

The Explorers hotel 3*
http://www.explorershotels.com/en/

Хотел Explorers at Disneyland Paris се намира само на 2 километра от увеселителния парк. Разполага с 6D кино за едно уникално преживяване с 3D прожекции, интерактивни столове и светлинни, вятърни и звукови ефекти. Този хотел е подходящ за семейства и предлага безплатен трансфер от тематичния парк, както и отопляем плувен басейн.
Всички стаи за гости са оборудвани с телевизор с международни канали и предоставят удобства за приготвяне на чай и кафе. Фамилни стаи, в които могат да се настанят до 6-ма гости, също са на разположение в Explorers Disneyland Paris.
Гостите могат да се хранят в някой от трите ресторанта на хотел Explorers, избирайки между традиционна кухня, пица и ястия на шведска маса. Налице са също таверна и бар.
Освен закрит отопляем плувен басейн с водни пързалки, хотелът предлага също детска приключенска площадка за игри и магазин за сувенири Disney. На цялата територия на хотела има безплатен Wi-Fi достъп до интернет.
Хотелът се намира на 4 километра от търговския център Val d'Europe и гарата на експресните влакове RER.

Magic Circus Hotel At Disneyland Paris 4*
http://www.vi-hotels.com/en/magic-circus

Хотел Magic Circus се намира на 10 минути от Дисниленд Париж е на четири километра от RER гарата и търговския център Val d'Europe. Той предлага плувен басейн, фитнес зала, козметичен СПА център, игрална зала с видео игри и безплатен Wi-Fi достъп на цялата площ. Стаите са с циркова тематика и предлагат изглед към околностите, парка или езерото. Те са с минибар, кабелна телевизия с детски програми и удобства за приготвяне на чай/кафе. Всички са със самостоятелна баня. В ресторант L'Etoile се сервират традиционни ястия и регионални специалитети. Гостите могат да релаксират в Bar des Artistes, който предлага леки закуски и открита тераса. Хотел Magic Circus предлага безплатен трансфер до увеселителните паркове.

Dream Castle Hotel At Disneyland Paris 4*
http://www.vi-hotels.com/en/dream-castle

Хотел Drеam Castle е заобиколен от езеро и градини. Той предлага безплатен трансфер до Дисниленд Париж. На разположение на гостите има закрит басейн и СПА център. Стаите и суитите са декорирани в стил от времето на мускетарите и замъка Потсдам. Оборудвани са с телевизор с плосък екран, безплатен Wi-Fi, минибар и удобства за приготвяне на чай и кафе.
Ресторант Sans Souci в хотела сервира пълна американска закуска на шведска маса с богат избор от топли и студени ястия и сладкиши. Ресторант Musketeer’s е отворен всяка вечер и предлага подбрани френски и европейски ястия на шведска маса. Леки закуски се предлагат в бара от 11:00 до 23:00 часа. Гостите могат да релаксират в СПА центъра на хотел Dream Castle, който включва отопляем закрит плувен басейн, сауна, хидромасажна вана, фитнес зала, масажни терапии и разнообразни козметични процедури.
В хотела можете да си купите билети за Дисниленд, както и да се възползвате от безплатен трансфер до станция Marne-La-Vallée на регионалната експресна мрежа RER и терминал на влаковете Eurostar. Хотелът е на 35 минути път с кола от Париж и на 4,5 километра от станция Val d'Europe на регионалната еспресна мрежа и търговския център.


Hipark Serris-Val d'Europe се намира в район Val d'Europe, само на 1,5 км от Дисниленд Париж. Предлага безплатен достъп до сауна, открит басейн и фитнес център, както и денонощна рецепция.
Суитите и студията са със съвременен дизайн, предлагат възможност за самостоятелно готвене и пране и са оборудвани с безплатен Wi-Fi, LCD телевизор и климатик. В санитарните възли има сешоар. Освен това може да се направи заявка за свързани студия. Всяка сутрин в хотела се приготвя континентална закуска на шведска маса. След закуска можете да заявите масаж или да плувате в басейна. Търговски център La Vallée е на 5 минути пеша от този хотел за непушачи, гарата на експресните влакове RER е на 10 минути с автомобил, а голф клуб Дисниленд се намира на 3 км. Летище Шарл дьо Гол е на 30 минути с автомобил, а до увеселителен парк Дисниленд Париж има безплатен трансфер.


Няма коментари:

Публикуване на коментар