вторник, 11 август 2015 г.

Хотел Ирис 3*, Свети Влас - All inclusive на Първа линия до плажа

Семеен Хотел "ИРИС" се намира между курортите Равда и Несебър на 100м от плажната ивица. Съчетание от модерен дизайн, уютна атмосфера, българско гостоприемство и безупречно обслужване.
Нашият екип ще се погрижи престоят ви в хотела да бъде ползотворен и приятен и ще се радва да удовлетвори всяко ваше желание.
Хотелски комплекс „ИРИС” комбинира архитектура, лукс и елегантност - с отлична храна и добро обслужване, комфортно и модерно обзавеждане, той е идеалният избор за почивка на семейства с деца, групи и двойки.
Стаи: хотелът предлага на своите гости настаняване в 65 стаи и 11 апартамента, които са уютно и модерно обзаведени с: климатик, кабелна телевизия, хладилник, интернет достъп, телефон, тераса, система за пожароизвестяване. Някои от апартаментите разполагат с тангенторна вана и панорамна гледка към морето.
Хранене: Бистрото в приятна обстановка предлага да се насладите на разнообразна традиционна българска и международна кухня.
Дейности:  можете да прекарате незабравими мигове на отмора край открития плувен басейн, разполагащ с детска част или да релаксирате във външното джакузи (8 души) или финландската сауна. За доброто ви настроениe семейният хотел разполага с фитнес зала, тенис на маса и билярд.

SUPER LAST MINUTE за нови резервации след 20.07.2015, за периода 20.07-24.08
Легло в двойна стая All Inclusive = 62 лв.;   легло в двойна стая море All Inclusive = 65.45 лв.
 
Цените включват: нощувка, изхранване на база All Inclusive /закуска, обяд, вечеря, леки закуски, безалкохолни и алкохолни български напитки/, застраховка.

Намаления:
- Деца до 1.99 години се настаняват безплатно и не ползват никакви услуги.
- Дете от 2 до 12.99 години, настанено на допълнително легло с двама пълноплащащи в двойна стая - безплатно
- Деца от 2 до 12.99 години, на редовно легло в двойна стая - 50% от съответната цена за възрастен
- Две деца от 2 до 12.99 г. настанени с един възрастен - двете деца заплащат по 50%
- Възрастен на допълнително легло в двойна стая - 30% отстъпка от съответната цена за редовно легло.

* Носенето на All Inclusive гривна е задължително. Анимация няма.


Няма коментари:

Публикуване на коментар