вторник, 12 април 2016 г.

Почивка в х-л Billurcu 3*, Турция - Айвалък

Ataturk Bulv.Ilkkursun Mah.116 Sarimsakli , 10425 Аявалик, Турция
 
Hotel & Suites Billurcu се намира на 200 м от най-хубавите пясъчни плажове в Айвалък, в района на Сарамсаклъ. Последно е реновиран през 2003 година.
Хотелът разполага с 85 стаи и 30 апартамента, от които 40 стаи и 20 апартамента са с гледка към морето. Стаите са разпределени на 5-тия етаж в основния корпус на хотела, а апартаментите се намират около басейна зад основния корпус. Всички стаи имат сателитна телевизия (6 интернационални програми), телефон, индивидуален климатик, балкон. В банята - душ и сешоар.Всеки апартамент съдържа: 2 спални, всекидневна със сателитна телевизия и голям балкон, кухня. Голяма баня. Хотел Billurcu разполага с два вида апартаменти - единия вид е за настаняване от 2-ма до 4-ма човека, а втория е за настаняване от 4 до 6 човека. По-големите апартаменти имат 4 спални на 2-рия етаж(апартамента е на два етажа) и 2 бани.


Хотелът работи на база: HB (закуска и вечеря)
Ресторанти и барове в хотел Billurcu 3*: на първия етаж няма стаи, там се намира ресторанта. Лобито е с капацитет от 50 места.Хотелът предоставя на гостите си и ресторант а-ла-карт, ресторант-бюфет, снек бар.
Развлечения, спорт и удобства:  румсървиз, транспорт от и до летището, пералня, химическо чистене , гладене, младоженски апартамент, валутна обмяна, наем на автомобили, бюро за туристически обиколки, факс и копирни услуги, съоръжения за воден спорт на място. Wi-Fi интернет може да се ползва в публични зони и е без заплащане.На разположение е безплатен частен паркинг наблизо и не е необходима предварителна резервация.
Плаж: разполага със собствен, широк пясъчен плаж и басейн за деца и възрастни.  На плажа и край басейните на гостите се осигуряват шезлонги и чадъри безплатно.
За децата:   детски басейн, стаи за игри и забавления, детска площадка.


 Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 27.03.2015 г.  застрахователна полица № 15 100 1315 0000481141, валидна за периода от 20.04.2015 г. до 19.04.2016 г.

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук 


Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар