петък, 28 април 2017 г.

Дисниленд, Париж: 3 дни, 2 парка в 2 дни, Ранни записвания 2017

Дати: 25.05-28.05 , 01.04.06 , 08.06-11.06, 07.09-10.10 , 14.09-17.09 , 21.09-24.09 , 28.09-01.10 , 05.10-08.10 , 12.10-15.10 , 19.10-22.10 , 26.10-29.10.2017
„Дисниленд “ в Париж е увеселителен парк, намиращ се източно от столицата на Франция, в долината на река Марна, Marne-La-Valle. Обособява се като нов град в източните покрайнини на френската столица само на 32 км от центъра на Париж.
Царството на приказките Уолт Дисни се състои от 2 тематични парка: Дисниленд Парк и Уолт Дисни Студиос Парк. Има и 7 хотела, собственост на „Уолт Дисни“. Самият парк е разположен на 560 декара и има почти кръгла форма. В средата на парка се издига Замъкът на спящата красавица. На неговата територия се намират четири царства - Дивият запад, Страната на приключенията, Светът на приказките и Страната на откритията и космическите полети. Допълнителна атракция представляват множеството влакчета, люлки, корабчета, шоу програми и концерти, кино и дискотеки, които се организират непрекъснато. 
Дисни Вилидж  е мястото, откъдето могат да се купят автентични костюми : рокли на принцесите или пиратската шапка на капитан Джак Спароу. Това е мястото където може и да се похапне ... и то не рядко в компанията на някой от любимите приказни герои. И въпреки, че се води "детски" , парка е еднакво притегателен както за малки, така и за големи!
 
Програма:
ДЕН 1 - Явяване на летище София в 05.00 ч. Отпътуване с полет на Bulgaria Air (България Ер) в 07.20 ч. Пристигане в Париж в 09.20 ч. Трансфер до хотела. Настаняване в хотела. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.
ДЕН 2 - Закуска. Посещение на Парковете на Дисниленд. Нощувка.
ДЕН 3 - Закуска. Свободно време. Нощувка.
ДЕН 4 - Закуска. Трансфер до летището. Полет на Bulgaria Air (България Ер)  до София в 10.20 ч. Пристигане в 14.05 ч.

Пакетна цена :

Настаняване
Kyriad 3*
Възрастен с дете
2285 лв.
Двама възрастни с дете
3270  лв.
 
Цените са промоционални за Ранни записвания до 30.04.2017 г. 
При резервация се заплащат 50 % от стойността на пакета, доплащането - 30 дни преди отпътуване.
Цените включват:
  • самолетни билет София - Париж - София 
  • включени летищни такси и регистриран багаж 23 кг. + ръчен багаж 7 кг
  • трансфер летище - хотел - летище с  Шатъл ( 1+1)  или индивидуален трансфер (2+1)
  • 3 нощувки със закуска в хотел 3-4* от изброените
  • входни билети за 2 дни за 2 парка на Дисни
  • медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 5000 евро на човек
Цените не включват:
  • Застраховка Отмяна на пътуването - около 3% от стойността, сключва се в офиса на туроператора
  • обеди и вечери
  • разходи от личен характер
Информация за програмата:
За осъществяване на пътуването не се изисква минимален брой туристи.
Възможно е за определена дата избраният хотел да няма възможност да потвърди резервация.
По време на пътуването и престоя във Франция, няма представител от агенцията.

Детайли на полетите:
София 07.20 - Париж 09.20
Париж 10.20 - София 14.05
* Посoченото разписание е примерно. Часовете на полетите подлежат на препотвърждение.
Хотели:
Campanile MLV Bussy Saint Georges 3*
Campanile MLV Bussy Saint Georges е сгушен сред пейзажни градини, на 15 минути път с кола от Дисниленд Париж. Той предлага чудесни условия за бизнес гости, а удобствата включват безплатен Wi-Fi интернет, тераса и експресно настаняване.
Климатизираните стаи предлагат самостоятелна баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Допълнителните удобства включват телевизор с плосък екран и сателитни канали, машина за чай/кафе и телефон.
Закуската на шведска маса включва пресни плодове и сладкиши. За обяд и вечеря ресторантът поднася регионални ястия и десерти на шведска маса. В края на деня гостите могат да релаксират с питие в бара. През лятото можете да се храните на терасата, докато децата си играят в градината.
Campanile MLV Bussy Saint Georges предлага удобно разположение само на 10 минути пеша от гара на бързите влакове RER (линия А), която осигурява връзка с увеселителния парк Дисниленд и центъра на Париж.

Kyriad Disneyland Paris 3*
Този хотел предлага безплатен трансфер до Disneyland Paris, който е на по-малко от 10 минути. Той разполага с Disney магазин, карусел и зала с видео игри. Климатизираните стаи в Kyriad Disneyland Paris са  с безплатен Wi-Fi достъп, сателитна телевизия и самостоятелна баня. Всички стаи са с асансьор. Ресторант Le Marché Gourmand сервира традиционна кухня и закуска на шведска маса. Гостите могат да опитат питие в бара L'Abreuvoir.
Има също детска площадка, както и 2 открити тераси с градина. Има денонощна рецепция и безплатен частен паркинг.
Хотелът осигурява директен трансфер до жп гара Marne-la-Vallée, търговски център Val d’Europe и Дисни Вилидж. Станцията Magny-le-Hongre на регионалния експрес е на 1 километър и предлага директен достъп до Париж.

Magic Circus Hotel At Disneyland Paris 4*
Хотел Magic Circus се намира на 10 минути от Дисниленд Париж е на четири километра от RER гарата и търговския център Val d'Europe. Той предлага плувен басейн, фитнес зала, козметичен СПА център, игрална зала с видео игри и безплатен Wi-Fi достъп на цялата площ.
Стаите са с циркова тематика и предлагат изглед към околностите, парка или езерото. Те са с минибар, кабелна телевизия с детски програми и удобства за приготвяне на чай/кафе. Всички са със самостоятелна баня.
В ресторант L'Etoile се сервират традиционни ястия и регионални специалитети. Гостите могат да релаксират в Bar des Artistes, който предлага леки закуски и открита тераса.
Хотел Magic Circus предлага безплатен трансфер до увеселителните паркове.

Vienna House Dream Castle at Disneyland® Paris 4*
Хотелът е заобиколен от езеро и градини. Организира безплатен трансфер до Дисниленд Париж. Удобствата включват закрит басейн и спа център.
Стаите и суитите са оформени в стилa на мускетарите и замъка в Потсдам. Оборудвани са с телевизор с плосък екран, безплатен Wi-Fi, минибар и удобства за приготвяне на чай и кафе.
Хотелският ресторант Sans Souci сервира пълна американска закуска на шведска маса с богат избор от топли и студени ястия и сладкиши. Ресторант Musketeer’s е отворен всяка вечер и предлага подбрани френски и европейски ястия на шведска маса. Леки закуски се приготвят в бара от 11:00 до 23:00 часа.
Спа центърът в Dream Castle включва отопляем закрит басейн, сауна, хидромасажна вана, фитнес зала, масажни терапии и разнообразни козметични процедури.
Хотелът е на 35 минути с кола от Париж и на 4,5 км от станция Val d'Europe на регионалната еспресна мрежа и търговския център. 

Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 19.04.2017 г.  застрахователна полица № 17 100 1315 0000597824, валидна за периода от 20.04.2017 г. до 19.04.2018 г. тук

Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .

Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар