вторник, 27 септември 2016 г.

Нова Година в Сърбия, Върначка Баня, х-л Cvetni Konaci 2* /закуска + вечеря/


Програма:
Ден 1 - 30.12.2016г. 
Настаняване. Стандартна вечеря в етно ресторант "Cicino Sokace" 
Ден 2 - 31.12.2016г. 
Закуска (блок маса) в ресторанта на хотела. 
Гала-вечеря в (жива музика, неограничени напитки) в традиционен ресторант "Cicino Sokace" 
Ден 3 - 01.01.2017г. 
Късна закуска (блок маса) в ресторанта на хотела. 
Втора гала-вечеря в (жива музика, неограничени напитки) в традиционен ресторант "Cicino Sokace" 
Ден 4 - 02.01.2017г. 
Закуска (блок маса) в ресторанта на хотела. 
Освобждаване. 
Край на програмата.


  • Студено предястие
  • Топло предястие 
  • Основно (няколко вида месо)
  • Салата 
  • Десерт 
  • Неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство 

    Цени: 


    • 330 лв./169 евро на възрастен при настаняване на минимум двама 
    • 165 лв./85 евро за дете от 2 до 9.99 год. настанено с двама възрастни
    • 231 лв./118 евро за 2-ро дете от 2 до 9.99 год. настанено с двама възрастни
    • 0 лв./о евро за дете 0-1,99 год. 

    Цената Включва:

    • 3 нощувки 
    • 2 гала вечери (на 31.12. и на 01.01.) 
    • Жива музика по време на гала вечерите 
    • 1 стандартна вечеря 
    • 3 закуски 

    Забележка: Всички вечери се организират в ресторант "Cicino Sokace", който се намира на 150 метра от хотела 
    Цената не включва

    • Лични разходи 
    • Напитки по време на стандартната вечея и закуските 
    • Хранения, които не са описани в програмата 
    • Местен туристически данък за престоя, платим на рецепцията, в размер на 1,20 евро на възрастен и 0,60 евро за деца (7-15 години)

    Информация за хотела:
    Хотел Cvetni Konaci 2*  
    Vrnjacka 42a, 36210 Vrnjacka Banja

    Хотел Cvetni Konaci е малък, фамилен хотел в непсредствена близост до центъра на града. Намира се в парка на Врънячка Баня и предлага безплатни Wi-Fi интернет и библиотека. Тук ви очаква и студио за масажи, а срещу допълнително заплащане гостите могат да се поглезят с разнообразни терапии за лице и тяло. Стаите за гости разполагат с климатик, LCD телевизор и собствен балкон. Гостите могат да се насладят на леки закуски и напитки в кафенето с градина, разположено в непосредствена близост до река Врънячка.
    Балнеокурортът Врънячка баня, разположен в Рашки окръг (Сърбия), е единственият спа курорт, от чийто минерален извор блика вода с абсолютно същата температура като тази на човешкото тяло. В близост до хотел Cvetni Konaci има няколко минерални извора и плувен басейн с олимпийски размери. 
    Стаи за настаняване: 11


    Върнячка баня или Врънска баня е курортен град и община в Рашки окръг, Централна Сърбия. Градът е разположен край река Западна Морава. Населението му е близо 10 хил. жители. Намира се в подножието на планината Гоч, в близост до Западна Морава (Сръбска Морава), на границата между Поморавието и района на Кралево в Рашка, но етнографски и исторически влиза в границите на Расинско, т.е. Крушевско. Тръстеник отстои на 7 km, Кралево - на 27 km, Крушевац - на 34 km, Ниш - на 125 km, Белград - на 200 km.
    От север Врънска баня е защитена от ветровете посредством масива на Гледачките планини, а в близост до Тръстеник се намира летище. Надморската височина на баните варира от 220 до 300 м.  Климатът във Върнячка баня е умереноконтинентален, като зимата е мека и снежна, а лятото - хладно със свежи утрини и лек ветрец от планината, което създава на мястото идеални условия за развитие на курортна дейност. Освен това във Върнячка баня има 7 минерални извора.
    Минералните извори във Върнячка баня са:
    Топла вода, Слатина, Снежник, Езеро, Боряк, Бели извор, Врънячко врело или Врънско врело
    Минералната вода от отделните извори се предписва за лечение на различни заболявания. Нейните лечебни свойства са били известни още на римляните - известен е тукашният извор (лат.) Fons Romanus. Римското име на селището не е известно, но се знае, че тукашните извори се ползват интензивно за бани, възстановяване и лечение през 2-4 век (съдейки по намерените около 500 римски монети в района, които са основно от този период) от легионерите по дунавската граница на Горна Мизия.

    Всички оферти, чиито цени са във валута, се заплащат в лева по фиксинга на БНБ за деня.

    Туроператорът има сключен застрахователен договор Отговорност на туроператора по чл. 42 от ЗТ със ЗАД ”Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, и има издадена на 13.04.2016 г.  застрахователна полица № 16 100 1315 0000542471, валидна за периода от 20.04.2016 г. до 19.04.2017 г.


    Туроператорът издава застраховки  "Медицински разноски при болест и злополука на туриста" на ЗАД „Армеец”, ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, с мин. покритие в размер на 5000 евро, чиито общи условия може да видите тук .


    Туроператорът издава застраховка "Отмяна на пътуване" на ЗАД "Армеец", ЦУ - София 1000, ул. "Ст. Караджа" № 2, чиито общи условия може да видите тук.

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар